Gæstebog

Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den røde knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Du bedes være opmærksom på ikke at skrive hilsner og kommentarer, der kan overtræde Persondataforordningens regler om beskyttelse af personlige og personfølsomme oplysninger.

Email Hjemmeside 04-01-2019

Martin

Jeg kigger af og til forbi herinde og tænkte det var på tide med en hilsen i gæstebogen. Så hej :-)

Email Hjemmeside 03-10-2018

Tommy

Hold op en flot side i har jer :)

Email Hjemmeside 17-05-2017

Sebastian

Jeg er sikker på det lyder rigtig godt :-)

Email Hjemmeside 09-05-2017

lotte

Flot hjemmeside.. Har i noter et sted man kan downloade

Email Hjemmeside 02-05-2017

fedt

fed side :)

Email Hjemmeside 16-04-2017

Jakob

Tak for en rigtig flot og brugbar hjemmeside. Den er hermed føjet til mine favoritter :-)

Email 10-12-2016

Gudrun Møller Nielsen

Hej

Vi leder også efter noder til "Nu kimer klokkerne sammen". Er det mon muligt, at få dem mailet?


Venlig hilsen

Gudrun Møller Nielsen

Email 30-11-2016

Anne-Sophie Kirkegaard, Skanderborg

Siden min barndom har vi haft tradition for at synge"Nu kimer klokkerne sammen" juleaften. Sangen stod i vores skolesangbog, som jeg desværre har mistet. Jeg kunne tænke mig at viderebringe den til de 2 kor, jeg synger i men mangler noderne. Kan i hjælpe
med tekst og noder pr. mail? Mange venlige hilsner

Email 24-10-2016

Lilian Kidmose

Jeg kan se, at andre også har søgt noder og tekst til "Nu kimer klokkerne sammen", den sang vi i mit barndomhjem, og jeg vil gerne lære mine børnebørn den. Er det muligt at få jer til at sende det til mig på min mail ?

Hjertelig hilsen

Lilian Kidmose, Emtekær

Email Hjemmeside 15-10-2016

Alice Kæhlershøj - Sindalkoret

Hej. Kan se, at Jeres kor har haft "Nu kimer klokkerne sammen ..." på repertoiret. Jeg synger i kor og vi vil gerne i år synge den til vore julekoncerter. Vi har kun tekst til et vers og noderne er nedskrevet efter hukommelsen af en, som har lært den (tostemmigt)
af sin mor. Det ville være rigtig dejligt, hvis vi kunne få teksten - og måske også noder til den. På forhånd tak for hjælpen.

Email 23-02-2015

Beth Martinussen

Det var en fin aften i torsdags. Tak til B.Bay, for at vi fik sunget fra de sider i Højskolesangbogen der ikke er så brugte.:-)
Venlig hilsen

Email 18-12-2014

Winnie

Hej Vivi
Jeg har tilladt mig at sende dig en mail. Jeg vil meget gerne have tekst og noder til "nu kimer klokkerne sammen"! Det er min fars julesang og han er desværre pludselig gået bort, så har ledt og ledt...
Håber du kan hjælpe.


forhånd tak og glædelig jul

Email 14-01-2014

Vivi Bott

Hej til både Vera og Anita.

Jeg har sendt noderne til Anita, og håber hun kan få glæde af dem.

venlig hilsen
Vivi

Email 14-01-2014

Vera Brik

Hej Anita.
Har du fundet noderne til nu kimer klokkerne sammen den kan jeg sikkert skaffe dig, vi har sunget den i Kirkekorret her i seden Åsum og jeg har sunget den meget som barn .
MVH.

Email 05-01-2014

Anita Kaae

Hej
En lille forespørgsler idet jeg kan se at I til jule koncerten har sunget "nu kimer klokkerne sammen" hvilket har været en tradition, i min mands familie al den tid jeg har været en del af den og mange år forinden.
Vi er nu i den situation
at den ældre generation er ved at svinde ind. Det betyder at vi får svære og svære ved at synge den i det vi ingen noder har til den. Vi har teksten håber at i evt. Kan hjælpe med oplysning om hvor vi kan finde noderne